Mit nyújt a Lyoness a törzsvásárlóinak?


A Lyoness vásárlói közösségben mindenki a teljes árat fizeti meg a pénztárnál, viszont a kereskedő a vételár összegének jelentős, előre megegyezett részét visszajuttatja – nem magának az adott vásárlónak, hanem - a vásárlói körnek.
Miért jobb ez, mint amikor a vevő azonnal érvényesíti a kedvezményét? Mert a modern vásárlói kör a maga egyedülálló szabályai szerint osztja vissza a jóváírt összegeket, amiben a vásárló utólag az adott kereskedőnél kialkudott jutalék többszörösét is visszakaphatja: ez a visszatérítés akár a vételár jelentős része is lehet!

Úgy, hogy a beérkezett jutalékok nem egy az egyben kerülnek visszaosztásra ahhoz a vásárlóhoz, akinek a vásárlásából az adott jutalék keletkezett. A bolt által fizetett jutalék arra szolgál, hogy „kitermelje” a vásárlói körön belüli valamelyik korábbi vásárlás értékének nagy részét.

Saját következő vásárlások természetesen mindenkinél hozzájárulnak a korábbi tételei visszatérítéséhez. A vásárlói közösség nemcsak épít az embereknek arra a közismert szokására, hogy egy számára nagyszerű lehetőséget másoknak is elmond, hanem jutalmazza is ezt. Azért, hogy a közösség ösztönözze a tagjait a rendszer népszerűsítésére, az ajánlott új törzstagok vásárlásaiból keletkező jutalékokat is beállítja az „ajánló” visszatérítéseinek a felgyorsításához.
Ezen kívül nagyon fontos megjegyezni, hogy a Lyoness által alkalmazott modell sajátosságai miatt a vásárlói kör folyamatos bővülése folytán olyanok vásárlásai is gazdagíthatnak egy tagot, akikhez neki személy szerint semmi köze nincsen.

Milyen termékeket és szolgáltatásokat lehet megvásárolni a Lyoness partnereinél?
A Lyoness tagjaiként az emberek ugyanazokban a boltokban vásárolnak, mint eddig, ugyanannyiért, mint eddig, de legfőképpen pontosan azokat a termékeket veszik meg, amikre szükségük van. Ez a közösség mindenkit ki tud szolgálni, hiszen a hozzá csatlakozott boltokban mindenki pontosan azt veszi meg, amit amúgy is szeretne, és nem azt, amit mi szeretnénk eladni neki. A vásárlási ár sem különbözik a szokványostól, hiszen a Lyoness azokkal a partnerekkel szerződik, akiket a vásárlók maguk előnyben részesítenek.
Ezért mindenki lakókörnyezetében elérhetőnek kell lennie egy-egy olyan boltnak, ami a környéken élő tagokat ki tudja szolgálni élelmiszerrel, ruházati termékekkel, háztartási eszközökkel és gépekkel, valamint alapvető szolgáltatásokkal (pl. fodrász). Az olyan árukhoz pedig, melyeket az emberek általában ritkábban vesznek meg, elegendő, ha a tágabb környezetben van szerződött partnerünk. Ilyenek például a bútorok, számítógépek és alkatrészek, kerti eszközök, új és használt autók (mindenféle autómárka), építőanyagok. Ilyen kereskedőkkel már ma is rendelkezik a Lyoness azokban a körzetekben, ahol már vannak aktív tagjai. Ott, ahol pedig ezután kezd kiépülni a vásárlói bázis, a Lyoness képviselői feltérképezik az említett üzleteket, és megkeresik, hogy melyik kereskedő hajlandó jutalékot adni azért, hogy hozzá irányítsuk egyre növekvő vásárlói körünk tagjait.
A Lyoness rendszerében a tagoknak nem kell sem regisztrációs díjat fizetniük, sem éves tagsági díjat, nincsen kötelező értékű vásárlás sem. Semmi nem kötelező! Csatlakozási vagy fenntartási díjat még a szerződött partnereknek sem kell fizetniük: csupán akkor van jutalékfizetési kötelezettségük, amikor konkrét vásárlás történt a boltjukban.
Ez a bolti jutalék a Lyoness egyetlen bevételi forrása.

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a P-Parts Kft csatlakozott a Lyoness Cashback Kártyát elfogadó kereskedők és szolgáltatók széles köréhez. Suzuki alkatrészek vásárlása esetén 10% visszatérítést kapnak a Lyoness Cashback Kártyával rendelkező partnereink.

10%-os Cashback Info

 

Azonnali visszatérítés =

1%

Direkt hűségbónusz =

0,50%

Indirekt hűségbónusz =

0,50%

Maradék árrés =

7%

Kereskedelmi árréskód -KÁK =

I